Toiminta ja maksut

MAKSUT

Kausimaksu on 120 € (syksy / kevät) ja se sisältää

  • keilakerhotunti 1 x vko
  • rekisteröitymisen Suomen Keilailuliittoon sisältäen vakuutuksen
  • kerhopaidan
  • Keilaaja-lehden (5 x vuosi)
  • osallistumisoikeuden muihin kerhon järjestämiin tapahtumiin
  • muutama oheisliikuntatapahtuma kauden aikana

Hinnat sisältävät ratamaksut, keilatuntien ohjauksen, kenkävuokran, keilahallin pallojen käytön sekä oheisharjoitusten ohjauksen ja liikuntapaikkamaksut. Mahdollisissa erikoislajien lisäharjoituksissa ja tapahtumissa saattaa olla erillinen osallistumismaksu (esim. uimahalli tms.). Voi osallistua myös pelkästään keilailuun, mutta kausimaksu on silloinkin sama.

Osallistuja voi myös hankkia laajemman vapaaharjoittelukortin, joka on voimassa kyseisessä keilahallissa aina kun hallissa on tilaa kyseisen hallin kortin voimassaolosääntöjen puitteissa. Vapaaharjoittelukortti sisältää myös kaikki keilakerhon harjoitukset (keilailu- ja oheisharjoitukset). Vapaaharjoittelukortin hinta on 260 €/ kausi, joka sisältää em. kausimaksun. Syyskauden vapaakortti on voimassa 1.8.-31.12. ja kevätkauden vapaakortti 1.1.-31.5.  Alkukaudesta maksettu kausimaksu on mahdollista muuttaa kesken kauden vapaaharjoittelukortiksi maksamalla korttien hinnan erotuksen. Vapaakorttilaisten kanssa voidaan mahdollisuuksien mukaan sopia lisäohjaustunneista.

Talin kerhon osalta kausimaksu ja vapaaharjoittelukortti maksetaan Grankulla Bowlare ry:n tilille:

Helsingin OP FI11 5790 2620 0836 09

Kirjoita viitetekstiin, mihin kerhoon osallituu (Tali) ja osallistujan nimi.

Keilakerhotunnille voi osallistua myös kertamaksulla 7€/kerta. Kertamaksulla osallistuvia ei rekisteröidä eivätkä he saa kerhopaitaa tai muita etuja. Kertamaksu maksetaan keilahallin kassalle ennen keilatuntia. Huom. Alkukauden aikana maksetut kertamaksut hyvitetään otettaessa loppukaudeksi kausi- tai vapaakortti.

Kausimaksu pitää olla maksettuna toisella harjoituskerralla (mukana kuitti maksusta tai lähetettynä sähköpostilla t.letsbowl@gmail.com). Osamaksujärjestelyista voidaan myös sopia.

 

VARUSTEET

  • Kerhopaita joka sisältyy kausimaksuun.
  • Keilakenkävuokra sisältyy osallistumismaksuun, kuten myös keilahallin pallojen käyttö. Kauden aikana pidetään varuste-esittelyitä, joissa tarjotaan osallistujille mahdollisuus hankkia omat välineet edullisesti.
  • Oheisharjoituksissa tarvittavat välineet kuuluvat osallistumismaksuun. Mahdolliset lisätapahtumien varusteista saatetaan periä lisämaksu.

Muista myös ottaa omat liikunnalliset varusteet mukaasi keilailu- ja oheisharjoituksiin. Myös juomapullo / vesipullo kannattaa olla mukana. Oheisharjoituksissa liikunnallinen vaatetus vaihtelee lajin mukaan (esim. sisä- vai ulkoliikunta). Sisäliikunnassa pitää olla sisäliikuntaan tarkoitetut vaaleapohjaiset kengät.

Kännykät ja pipot pidetään harjoitusten ajan kassissa :) 

Toiminnassa noudatetaan vallitsevia koronaohjeita. Kädet pestään ennen ja jälkeen harjoitusten ja pidetään etäisyydet.